Subscribe Us

Followers, sila tinggalkan link blog saudara saudari ya. Terima kasih sudi mengikuti blog biasa ini

LAWATAN SAMBL BELAJAR RUMAH PUTRA KE MUZIUM LEMBAH BUJANG KEDAH

LAWATAN SAMBL BELAJAR RUMAH PUTRA KE MUZIUM LEMBAH BUJANG KEDAHAlhamdulillah 😊saya menyaksikan terbit mentari di ufuk timur.Allahu Akbar.😍Terasa betapa beharganya nikmat pancaindera penglihatan.Maka nikmat Tuhanmu yang manakah yg kamu dustakan?
Pagi ini kami beraktiviti riadah dan tadabbur alam di Homestay di Pantai Murni,Yan.Kem ini telah lama Puan Siti Hajar Penasihat Rumah PUTRA rancangkan bagi menghargai atlet-atlet rumah sukan PUTRA kami yang bertungkus lumus mendapatkan Johan untuk sukan sekolah kami awal tahun dahulu.
Bagi kami,menunaikan janji untuk anak murid kami adalah penting untuk menjayakan program ini.Agar mereka lebih bermotivasi dalam pembelajaran di sekolah nanti.
Oleh itu,kami membawa anak-anak atlet kami ke Program Lawatan Sambil Belajar ke Yan, Kedah.
Alhamdulillah semalam telah membawa mereka melalui Muzium Lembah Bujang dan melihat Tapak Sejarah Arkeologi Sungai Batu,Lembah Bujang,Kedah. 😬

0 Comments:

Disclaimer

(c) Blog ini bukanlah pandangan rasmi pemilik blog atau majikan pemilik blog. Pemilik blog adalah tidak bertanggungjawab bagi apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi dari laman blog ini .