Subscribe Us

Followers, sila tinggalkan link blog saudara saudari ya. Terima kasih sudi mengikuti blog biasa ini

Prog Bicara Kenegaraan KMPh bersama Prof Madya Dr Shamrahayu bt A.Aziz

Prog Bicara Kenegaraan KMPh bersama Prof Madya Dr Shamrahayu bt A.Aziz


Foto Prof Madya Dr Shamrahayu bt A.Aziz
Encik Hasanuddin Bin Hasan menyampaikan cenderahati kepada penceramah jemputan.Alhamdulillah selesai sudah Prog Bicara Kenegaraan bersama Prof Madya Dr Shamrahayu bt A.Aziz. Anjuran UKK, UKD, JPP, dan PRD KMPh dgn kerjasama GPMS Pahang. Terima kasih kepada semua pihak yg menjayakan program. Seterusnya en Nasrul,kak Ida, kak Ieja (pensyarah2 Kem Dinamika),En Khairul Anuar (HEP), anak2 PRD yang seawal 7.50 pagi dah ada di Dewan Mini Oxford,anak2 JPP, Ketua dan penolong praktikum Dinamika, Ahli2 GPMS dan semua anak2 peserta program. terima kasih juga kpd staf sokongan. ‪#‎bicarakenegaraan‬ ‪#‎kenegaraan‬

Alhamdulillah. terima kasih anak2 siswa PRD (Pembimbing Rakan Dinamik) dan siswa JPP (Jawatankuasa Perwakilan Pelajar). Anak-anak sudah menunggu seawal 7.45 pagi di dewan untuk membantu saya agar program berjalan lancar. Sempat bergambar bersama Prof Madya Dr Shamrahayu bt A. Aziz0 Comments:

Disclaimer

(c) Blog ini bukanlah pandangan rasmi pemilik blog atau majikan pemilik blog. Pemilik blog adalah tidak bertanggungjawab bagi apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi dari laman blog ini .