Subscribe Us

Followers, sila tinggalkan link blog saudara saudari ya. Terima kasih sudi mengikuti blog biasa ini

Dropbox iOS Dikemaskini Selari iOS 7 dan AirDrop

Dropbox iOS Dikemaskini Selari iOS 7 dan AirDrop

Dropbox Untuk iOS Dikemaskini Dengan Rekabentuk Selari iOS 7 Dan Sokongan AirDrop


Dropbox hari ini telah mengemaskini aplikasi mereka untuk iPhone dan juga iPad, sekaligus menyertakan rekabentuk selari dengan iOS 7 yang dinantikan ramai selama ini.

Selain daripada rekabentuk baru yang hadir pada aplikasi berkenaan, Dropbox juga dilihat menambah beberapa fungsi baru dimana salah satunya adalah sokongan AirDrop yang membolehkan pengguna menghantar pautan dan fail dengan pantas kepada pengguna iOS yang lain.

Kemaskini untuk iPad juga hadir membawakan pengalaman penggunaan yang lebih menarik. Secara keseluruhan, Dropbox untuk iOS 7 dilihat lebih pantas, termasuk dalam membuka gambar mahupun memainkan video menggunakannya.


Bagi mereka yang telah menaik-taraf ke iOS 7, anda boleh memuat-turun aplikasi Dropbox ini dari Apple AppStore hari ini.

Muat-Turun Dropbox untuk iOS 

Sumber; sila klik di http://amanz.my/2013/11/dropbox-untuk-ios-dikemaskini-dengan-rekabentuk-selari-ios-7-dan-sokongan-airdrop/

 

0 Comments:

Disclaimer

(c) Blog ini bukanlah pandangan rasmi pemilik blog atau majikan pemilik blog. Pemilik blog adalah tidak bertanggungjawab bagi apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi dari laman blog ini .